تماس با کارشناس

معرفی تلگرام بیزینس

از مجموعه مطالب آموزشی

خبر داری که امکان ساخت حساب تجاری در تلگرام فراهم شده یا هنوز این خبر رو نشنیدی؟؟!! بالاخره تلگرام هم با امکان ساخت حساب کاربری، در کسب و کارها قدم گذاشته و به جهت ارتباط بهتر با مشتریان و مخاطبین Telegram Business رو با امکاناتی جذاااااب عرضه کرده اگه با این قابلیت جدید و نحوه ی ساخت حساب تجاری و تفاوتهای تلگرام بیزینس با واتساپ تجاری آشنا نیستی تا آخر این مقاله از رایانه کمک با من همراه باش چون میخوام با معرفی تلگرام بیزینس بهت بگم این نسخه ی جدید چه قابلیت و ویژگیهایی داره؛ پس اگه آماده ای بزن بریم... 😉

📌 راستی اگه دوست داری در جریان جدیدترین اخبار تکنولوژی قرار بگیری حتما اینستاگرام رایانه کمک رو دنبال کن، مطمئنم پشیمون نمیشی... 😊

 

فهرست مطالب

تلگرام تجاری چیست؟

تفاوت حساب تلگرام و واتساپ تجاری چیست؟

تفاوت نسخه ی استاندارد تلگرام با بیزینسی!

معرفی ویژگی های حساب تجاری Telegram

اضافه شدن هوش مصنوعی به تلگرام بیزینس

امکان حذف خودکار چتها در نسخه ی تجاری تلگرام

کامنت گذاری پست های کانال Telegram Business

Telegram تجاری و ارسال پیامهای زمان بندی شده

برگذاری Live Stream در نسخه ی Business تلگرام

ری اکشن به پستهای کانال Telegram بیزینسی

مراحل ساخت کانال تجاری در تلگرام

و اما کلام آخر رایانه کمک...

 

تلگرام تجاری چیست؟

همونطور که بهت گفتم در دنیای ارتباطات، ارائه ی خدمات مناسب به مشتری اهمیت زیادی داره و واسه ی داشتن کسب و کاری موفق باید ارتباط سازمان یافته ای با مشتریانت داشته باشی؛ خوشبختانه بعد از واتساپ تجاری، Telegram هم پا به این عرصه گذاشته و با معرفی تلگرام بیزینس (Telegram Business) که بهش تلگرام تجاری هم میگن امکانی رو فراهم کرده تا بتونی خیلی بهتر فعالیتهای تجاری رو مدیریت کرده و با مشتریان تعامل داشته باشی.

 

تفاوت حساب تلگرام و واتساپ تجاری چیست؟

بذار همین اول کار بهت بگم که شرکت و سازمانهای مختلف باید با پرداخت 4.49 یورو از این قابلیت استفاده کنند و در واقع پاول دورف واسه استفاده از این قابلیت مبلغ ماهانه ای رو تعیین کرده و این اولین تفاوت نسخه ی جدید تلگرام با WhatsApp Business  است.

 

 

علاوه بر اینکه تلگرام بیزینس تمامی قابلیتهای واتس آپ تجاری رو داره اما علاوه بر قیمت تفاوتهای دیگه ای هم بین این دو وجود داره که در ادامه بهشون اشاره کردم:

نمایش با اولویت بالا: از آنجاییکه استوریهای کسب و کار در فید بالاتر نمایش داده میشوند این موضوع سبب دید بیشتر مشتریان خواهد شد.

حریم خصوصی: امکان مشاهده ی استوریهای دیگران به صورت ناشناس برای کاربر فراهم شده در حالی که کسب و کارها میتونند متوجه شوند که چه افرادی محتوای آنها را دیده است.

افزایش کیفیت: امکان آپلود استوری ها با رزولوشنی بالاتر، سفارشی سازی زمان انقضای استوریها، درج توضیحات طولانی تر، حفظ سابقه نمایش دائمی، پشتیبانی از فرمتهای متنوع مثل لینک از دیگر تفاوتهای تلگرام تجاری با واتساپ است.

عدم نیاز به برنامه ی جداگانه: یکی دیگه از تفاوتهای بین تلگرام و  واتساپ تجاری اینه که واتس آپ بیزینس به عنوان برنامه ای جداگانه عمل میکنه در حالی که با استفاده از تلگرام تجاری دیگه نیاز به مدیریت چند پلتفرم نداری و میتونی در یک برنامه کسب و کار خودت رو به راحتی مدیریت کنی.

 

 پیشنهاد مطلب : برای اینکه بدونی واتس آپ بیزینسی چه قابلیت ها و کاربردایی داره حتما مطلب واتس اپ بیزینسی رو مطالعه کن.

 

تفاوت نسخه ی استاندارد تلگرام با بیزینسی!

شاید واست این سوال پیش اومده باشه که نسخه ی تجاری تلگرام با استانداردش چه تفاوتهایی داره؟ ببین اصلیترین تفاوت بین این دو نسخه قابلیتها و امکاناتی است که به جهت ارتباط موثر با مشتریان برای مدیران کسب و کار فراهم شده که در ادامه به صورت کامل این ویژگیها رو بهت معرفی کردم.

 

 

معرفی ویژگی های حساب تجاری Telegram

خُب حالا که با تلگرام بیزینس و تفاوت مهمش با واتس آپ تجاری آشنا شدی خوبه که بدونی این قابلیت تازه وارد چه ویژگیهایی داره؛ در ادامه مهمترین قابلیتهای تلگرام تجاری رو واست آوردم.

پیام خوشامدگویی: امکان شخصی سازی پیامد خوشامدگویی با ارسال خودکار بعد از دریافت اولین پیام از مشتریان یکی از ویژگیهای جذاب نسخه ی تجاری تلگرام است.

ارسال پیام غیبت: امکان ارسال پاسخ خودکار به جهت اطلاع مشتریان از عدم دسترسی و در دسترس نبودن مانند ساعتهای تعطیلی که از این طریق میتونی مشتریان خودت رو آگاه کنی.

ارسال پاسخ های سریع: ایجاد پاسخهای سریع به جهت ارتباطی موثر با مخاطبین که سبب صرفه جویی در زمان خواهد شد.

بهبود پروفایل: نمایش ساعتهای کاری و مکان شرکت یا سازمان با پروفایل کسب و کار.

استاتوس ایموجی: با راه اندازی این نسخه ی جدید میتونی به عنوان صاحب کسب و کار مثل تلگرام پریمیوم پروفایلت رو با ایموجی اضافی در کنار اسمت شخصی سازی کنی.

صبر کن! هنوز تموم نشده قابلیتهای نسخه ی تجاری تلگرام بیشتر از این حرفاست و داستان هنوز ادامه دارههههه...

 

پیشنهاد مطلب: میدونستی رایانه کمک برات یک مقاله درباره تلگرام پریمیوم قرار داده تا به همه سوالاتت برسی؟ فقط کافیه روی لینک  تلگرام پریمیوم چیست کلیک کنی تا مطلب برات باز بشه!

 

 

 

اضافه شدن هوش مصنوعی به تلگرام بیزینس

با افزوده شدن قابلیت هوش مصنوعی به تلگرام تجاری میتونی هوشمندانه تر با مشتریان خودت ارتباط برقرار کرده و خدمات بهتری بهشون ارائه بدی، در واقع با تحلیل رفتار مشتریان و ارائه ی پیشنهادات شخصی سازی شده میتونی با کمک رباتهای چت به سوالات متداول مشتریان پاسخ بدی، در حقیقت همونطور که پاول دورف هم گفته میشه روی چت بات های این حساب تجاری به عنوان منشی حساب کنی.

 

امکان حذف خودکار چتها در نسخه ی تجاری تلگرام

یکی دیگه از قابلیتهای جذاب تلگرام تجاری حذف خودکار چت هاست، این ویژگی بهت کمک میکنه تا به عنوان صاحب کسب و کار با وجود مشتریان و کاربران زیاد بتونی روی پیامهایی که واسه مخاطبین ارسال کردی تمایز قائل بشی تا صفحه ی چت خیلی شلوغ نشه؛ میتونی از منوی چت مورد نظرت بر روی More کلیک کرده و بعدش هم با فعال کردن Enable Auto-Delete زمان دلخواه واسه حذف چت رو مشخص کنی.

 

کامنت گذاری پست های کانال Telegram Business

 یکی دیگه از ویژگیهای جذاب تلگرام بیزینسی امکان کامنت گذاری واسه پستهاست، در واقع با اینکار میتونی بازخورد مشتریان رو نسبت به محصولات و خدمات خودت دریافت کنی و این واسه بازاریابی خیییییلی مهمه. برای افزودن این ویژگی به کانال میتونی از رباتی به اسم DiscussBot استفاده کرده و با وارد کردن اسم در بخش جستجوی چت تلگرام و کلیک روی گزینه ی مربوط به این بات، کامت گذاری رو فعال کنی.

 

 

Telegram تجاری و ارسال پیامهای زمان بندی شده

از دیگر ویژگیهای تلگرام بیزینس ارسال پیامهای زمان بندی شده است که میتونی به عنوان صاحب یک کسب و کار واسه مشتریان و مخاطبینت پیام های زمان دار ارسال کنی، در واقع باید از قبل پیامی رو بنویسی و تعیین کنی که در روز و ساعت مشخصی واسه شخص یا گروه خاصی ارسال بشه؛ میبینی چقدرررر جذابههههه 😍.

 

برگذاری Live Stream در نسخه ی Business تلگرام

و اما امکان برگذاری لایو یکی دیگه از ویژگیهای نسخه ی تجاری این پیامرسان است که محبوبیت زیادی بهش بخشیده، میتونی با کمک این قابلیت و اجرای استریم زنده کسب و کار خودت رو بیشتر معرفی کرده و در خصوصش توضیحات مفصلتری ارائه بدی؛ واسه استفاده از این ویژگی میتونی بعد از اجرای اپلیکیشن تلگرام با ورود به کانالت از منوی نمایش داده شده گزینه ی Start Live Stream رو انتخاب کنی.

 

ری اکشن به پستهای کانال Telegram بیزینسی

 واکنش یا ری اکشن به پستها از ویژگیهای دیگه ی نسخه ی تجاری تلگرام است، در واقع مشتریان و کاربران میتونن احساسات و نظرات خودشون رو در خصوص محتوای پستها با ایموجی بیان کنند؛ در این قابلیت چند تا شکلک ایموجی زیر پستها ایجاد میشه و مشتری میتونه از آنها استفاده کنه حالا واسه فعال کردن این ویژگی میدونی باید چیکار کنی؟؟ بیا تا بهت بگم:

وارد کانال تلگرام شو و بر روی نام کانال کلیک کن.

حالا روی گزینه ی Edit کلیک کن.

با وارد شدن به بخش Reactions گزینه ی Enable Reactions رو فعال کن تا فهرستی از ایموجیهایی که دوست داری به عنوان ری اکشن به پستت اضافه شوند رو ببینی و انتخابشون کنی.

 

 

مراحل ساخت کانال تجاری در تلگرام

خُب... مطمئنم حالا که با ویژگیهای تلگرام بیزینس آشنا شدی دلت میخواد به کسب و کار خودت سر و سامونی بدی و از این قابلیت جذاااااب استفاده کنی؛ در ادامه بهت یاد میدم که ساخت کانال تجاری در telegram چطوریه...

اول از همه آخرین نسخه ی تلگرام رو دانلود و نصبش کن.

حالا وارد منوی تنظیمات (Setting) شو.

بر روی اضافه کردن کانال (New channel) کلیک کن.

 

 

در این بخش باید یک عکس واسه کانالت انتخاب کنی.

بهت پیشنهاد میکنم واسه عکس پروفایل کانال، تصویری از لوگوی شرکت یا محصولت آپلود کنی.

حالا در بخشChannel Name  یک اسم واسه کانالت بذار.

 

 

در قسمتDescription  هم توضیحات کانال رو به صورت خلاصه درج کن.

بعد از کامل کردن اطلاعات با انتخاب تیک بالای صفحه به مرحله ی بعد وارد شو.

در این مرحله باید مشخص کنی که میخوای کانالت عمومی (public) باشه یا خصوصی (praivate).

Public Chat: اگه کانالت روی حالت عمومی باشه کاربران میتونن قبل از عضو شدن در کانال اول از همه مطالب کانال رو ببینند و در صورت تمایل، با کلیک روی دکمه ی Join عضو کانال شوند.

Private Chat : در صورتی که کانال در حالت خصوصی باشه کاربران تنها در صورتی به اطلاعات و محتوای کانالت دسترسی خواهند داشت که عضو آن شوند.

 

 

بعد از مشخص کردن حالت عمومی و خصوصی کانال در پایین این بخش یک قسمت تحت عنوانLink  قرار داره، حواست باشه که این قسمت باید به زبان لاتین تکمیل بشه و لازمه اسم کانالی که انتخاب کردی رو در این قسمت به زبان انگلیسی وارد کنی.

در مرحله ی بعد و از قسمت Add members هم میتونی هر کدوم از دوستات رو که خواستی به کانال تلگرامت دعوت کنی.

در آخر بر روی تیک بالا ضربه بزن و کار تموووووومههههه.... دیدی ساخت کانال تجاری در تلگرام چقدرررر آسون بود؟؟!

و اما کلام آخر رایانه کمک...

از اینکه تا آخر این مقاله با من همراه بودی ازت ممنونم و امیدوارم الان حسااااابی با تلگرام بیزینسی، کاربردش، قابلیتهاش و تفاوتش با واتساپ تجاری آشنا شده باشی؛ اگه سوالی در خصوص تلگرام تجاری داری یا واسه راه اندازی کانال تجاری تلگرام با سوال یا مشکلی مواجه شدی میتونی از طریق تلفن ثابت با شماره  9099071540  و موبایل شماره  0217129 با کارشناسان رایانه کمک تماس بگیری، متخصصین این مجموعه میتونن راهنماییت کنند.

راستی اگه به تماشای کلیپ های آموزشی علاقه داری حتما سری به آپارات رایانه کمک بزن... 😉

دیدگاه کاربران

" برای این مطلب دیدگاهی نوشته نشده است " هرگونه سوال ، ابهام یا نظری دارید برای ما بنویسید ثبت دیدگاه

ثبت دیدگاه

به غیر از نام، سایر اطلاعات اختیاری بوده و در سایت منتشر نخواهند شد

نام شریف شما *

ایمیل شما

موبایل

متن دیدگاه *

عملیات انجام شد