تماس با کارشناس

معرفی برنامه های فضای ابری کامپیوتر و لپ تاپ + دانلود

از مجموعه مطالب آموزشی

اگه بخواهیم تکنولوژی‌ ها و فناوری‌ های امروز را با فناوری‌ های ۱۰ سال پیش مقایسه کنیم به این نتیجه می ‌رسیم که در طول این سال‌ ها سعی شده که مسیر پیشرفت همه چیز از نرم‌افزار و اپلیکیشن گرفته تا سیستم عامل‌ های مختلف در حوزه اینترنتی شدن قرار بگیره. حتی عنوان شده که در هر سال بودجه زیادی در حدود میلیارد ها دلار به این موضوع اختصاص داده شده و این به ما اهمیت بالای اون رو گوشزد می ‌کنه.

درگذشته فضا های ذخیره سازی به صورت محلی بود و افراد با خرید حافظه به میزان مشخص می ‌تونستن اطلاعات و دیتا های مهم خودشون رو توی اون‌ ها نگهداری کنن. اما در حال حاضر فضا های ذخیره سازی ابری با میزان فضای ذخیره سازی نامحدود در اختیار کاربرا قرار دارن و باعث شدن تا دسترسی به حافظه به صورت غیر محلی و آنلاین انجام بشه. من تو این مقاله قصد دارم بهترین برنامه‌ های فضای ابری کامپیوتر و لپ‌تاپ رو برات معرفی کنم تا تو هم از این به بعد بتونی از اون‌ ها برای نگهداری اطلاعات مهم در فضای ابری استفاده کنی. پس اگه تو هم شناختی نسبت به این برنامه‌ ها نداری ولی دوست داری راجبشون بیشتر بدونی با من در ادامه مقاله همراه باش.

 

فهرست

بهترین فضا های ذخیره‌سازی ابری را بشناسیم

فضای ابری گوگل (Google Drive)

دانلود سرویس گوگل درایو

فضای ابری مایکروسافت (Microsoft OneDrive)

دانلود سرویس Microsoft OneDrive

فضای ابری دراپ باکس (Dropbox)

دانلود سرویس Dropbox

فضای ابری pCloud

فضای ابری آمازون (Amazon Drive)

فضای ابری IDrive

فضای ابری اپل (iCloud)

دانلود سرویس iCloud

فضای ابری ایرانسل (ابرتو)

جمع بندی

 

بهترین فضا های ذخیره‌سازی ابری را بشناسیم

در حال حاضر شرکت‌ های زیادی اقدام به ارائه خدمات ابری در نقاط مختلف جهان می‌کنن و برای اینکه بتونن در این بازار به رقابت با همدیگه بپردازن روز به روز بر امکانات و آپشن‌ های اون‌ ها افزوده می ‌شه. من در ادامه قصد دارم تعدادی از بهترین خدمات دهندگان فضای ابری در جهان رو برات معرفی کنم تا بتونی از بین اون‌ ها انتخاب خودت رو انجام بدی:

 

بیشتر بدانیم : مهمترین ابزار 🔨 و تجهیزات مورد نیاز برای تعمیر سخت افزاری لپتاپ

 

فضای ابری گوگل (Google Drive)

بی شک گوگل درایو جزو بهترین، ایمن‌ترین و مورد اعتمادترین فضا های ابری رایگان در جهان محسوب می شه که ساخت اون توسط شرکت گوگل انجام شده. همه کسایی که حساب جیمیل دارن می ‌تونن از سرویس گوگل درایو استفاده کنن. علاوه بر این گوگل درایو دارای یه مجموعه کامل از ابزار های اداری هم هست که به عنوان رقیب بزرگی برای مایکروسافت آفیس می ‌تونیم اون رو معرفی کنیم. مثلاً ابزار داکس (Docs) گوگل درایو کاری مشابه نرم‌افزار ورد رو انجام می ده. ابزار شیتز (Sheets) مشابه با اکسل عمل می ‌کنه و ابزار اسلایدز (Slides) هم شبیه به نرم‌افزار پاورپوینت هست. کسایی که در فضای ابری گوگل درایو ثبت نام کنن می ‌تونن ۱۵ گیگابایت از دیتای خودشون رو به صورت رایگان در این فضا قرار بدن. اما اگه کسی نیاز به فضای بیشتری در گوگل درایو داشته باشه باید اقدام به پرداخت هزینه کنه.


کاربران امکان ویرایش اسناد اداریشون در گوگل درایو رو دارند و می ‌تونن به راحتی این اسناد رو با سایر افراد به اشتراک بذارن. یکی از قابلیت‌ های مهم فضای ابری گوگل اینه که قابلیت هماهنگی و ادغام با دیگر سرویس‌ های گوگل رو هم داره و امکان دسترسی به اون از طریق پلتفرم‌ های مختلف اندروید، ios و ویندوز وجود داره.

 

دانلود سرویس گوگل درایو

برای دانلود این سرویس می ‌تونی از طریق لینک دانلود سرویس گوگل درایو در قسمت دانلود نرم‌افزار سایت رایانه کمک اقدام به نصب این برنامه کنی.

 

فضای ابری مایکروسافت (Microsoft OneDrive)

دومین فضای ابری رایگانی که تونسته اسم خودش رو جزو لیست بهترین فضا های ابری بگنجونه، وان درایو هست که به وسیله شرکت مایکروسافت طراحی و توسعه اون انجام شده. البته این کمپانی به جز وان درایو سرویس‌ های ابری دیگه‌ای رو هم راحی و توسعه داده که از اون جمله می ‌تونم به Microsoft Azure  و SharePoint اشاره کنم. کاربران ویندوز که از ویندوز نسخه 8، 8.1 و 10 استفاده می ‌کنن بهترین راهی که برای دسترسی به فضای ابری پیش روشون قرار داره استفاده از سرویس وان درایو هست. جالبه بدونی که سرویس وان درایو با سایر محصولات مایکروسافت مثل مجموعه آفیس در سازگاری و هماهنگی کامل بوده و این موضوع باعث می شه تا کاربرا بتونن فایل هاشون رو در این فضا به راحتی ذخیره کنن.

 

پیشنهاد مطلب : برای آموزش کامل اتصال پرینتر به لپ تاپ حتما بر روی این لینک کلیک کنید.

 

۵ گیگابایت اول از فضای ابری مایکروسافت به صورت رایگان در اختیار کاربر ها قرار می ‌گیره. ولی کاربرانی که به فضای بیشتر از این مقدار احتیاج داشته باشن حتماً باید هزینه اضافی پرداخت کنن. جالبه بدونی که سرویس وان درایو برای دارندگان دستگاه‌ های مختلف از جمله ایکس باکس هم قابل استفاداست.

 

دانلود سرویس Microsoft OneDrive

برای دانلود این سرویس می ‌تونی از طریق لینک دانلود سرویس Microsoft OneDrive در قسمت دانلود نرم‌افزار سایت رایانه کمک اقدام به نصب این برنامه کنی.

 

فضای ابری دراپ باکس (Dropbox)

یکی از بهترین و قدیمی‌ترین سرویس دهنده‌ های فضای ابری سرویس دراپ باکس هست که این سرویس هم تا ۲ گیگابایت اولیش به صورت رایگان قابل استفادس. اما از این میزان به بعد فرد باید برای استفاده از فضای اضافه هزینه پرداخت کنه. جالبه بدونی که امکان استفاده از فضای ابری دراپ باکس توسط همه پلتفرم‌ های موجود وجود داره و این موضوع انعطاف پذیری بالای این سرویس رو به ما نشون می ده. کاربرا برای اینکه بتونن اقدام به ذخیره سازی فایل‌ های خودشون در دراپ باکس کنن و یا فایل‌ های ذخیره شده خودشون در این سرویس رو مشاهده کنن در هر جا با اتصال به اینترنت به راحتی می ‌تونن این کار رو انجام بدن و با ورود به وب سایت دراپ باکس به این هدف خودشون برسن. البته اپلیکیشن مخصوص دراپ باکس برای سیستم عامل‌ های مختلف از جمله ویندوز، اندروید، ios، مک و لینوکس در اختیار کاربرا قرار داره و این به نظر خود کاربر برمی ‌گرده که بخواد از طریق اپلیکیشن به دراپ باکس دسترسی داشته باشه یا از طریق وب سایتش این کار رو انجام بده.

 


یه ویژگی خیلی خاص دراپ باکس اینه که قابلیت کار با دراپ باکس به صورت آفلاین هم وجود داره. برای انجام این کار کاربر باید موقعی که به اینترنت متصله فایل‌ ها و فولدر های مورد احتیاجش رو مشخص کنه تا بتونه بعداً به اون‌ ها به صورت آفلاین دسترسی داشته باشه. این موضوع باعث می شه تا کاربر بتونه در جا هایی که به اینترنت دسترسی نداره، باز هم به فایل‌ های ضروری و مهمش دسترسی داشته باشه و کارش راه بیفته. برای دریافت راهنمایی بیشتر درباره نحوه استفاده از سرویس فضای ابری دراپ باکس میتونی با کارشناسان رایانه کمک با استفاده از تلفن های ثابت : 9099071540 و شماره: 0217129 برای ارتباط از طریق موبایل تماس بگیری تا به جواب سوالاتت برسی.

 

دانلود سرویس Dropbox

برای دانلود این سرویس می ‌تونی از طریق لینک دانلود سرویس Dropbox در قسمت دانلود نرم‌افزار سایت رایانه کمک اقدام به نصب این برنامه کنی.

 

فضای ابری pCloud

یکی دیگه از بهترین فضا های ابری که کاربرا می ‌تونن ازش برای نگهداری فایل‌ ها و اطلاعات مهم خودشون با خیال راحت استفاده کنن pCloud هست. این سرویس از نظر امنیت بسیار پیشرفته و حرفه‌ایه و خیال کاربرا از بابت امنیت اطلاعاتی که در اون نگهداری می ‌کنن راحت خواهد بود. جالبه بدونی کاربرایی که می ‌خوان از پیکلود استفاده کنن می ‌تونن از طریق هر دستگاهی مثل کامپیوتر، لپ تاپ یا موبایل و در ساعات مختلف شبانه روز وارد اون بشن و به فایل‌ هاشون دسترسی پیدا کنن. تیم طراح و توسعه دهنده pCloud عنوان کرده که می ‌تونه از اطلاعات و داده‌ های مهم کاربران در برابر مشکلات حفاظتی و حوادث محافظت خوبی به عمل بیاره و تضمین می ‌کنه که امنیت اطلاعات اون‌ ها در pCloud به خطر نخواهد افتاد.


برای این منظور pCloud به غیر از کلمه عبوری که کاربر برای خودش تعیین کرده، اقدام به استفاده از یک سیستم رمزنگاری مستقل هم می ‌کنه تا با این کار بتونه امنیت داده‌ های کاربرا رو بالاتر ببره. لازم به ذکره که pCloud توانایی همگام سازی و سازگاری با پلتفرم‌ های شبکه‌ های اجتماعی، سیستم‌ های مدیریت محتوا نظیر وردپرس و سایر سرویس‌ های شخص سوم رو به خوبی داره. در نتیجه کاربرا می ‌تونن خیلی راحت به همه محتوا های مهمشون در برنامه‌ های مختلف دسترسی پیدا کنن و اقدام به تهیه نسخه پشتیبان و قرار دادن اون‌ ها در فضای پیکلود کنن. حجم اولیه در نظر گرفته شده از پیکلود برای کاربران ۱۰ گیگابایته و این فضا به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار می ‌گیره و کاربرانی که نیاز به فضای بیشتری از ۱۰ گیگابایت دارن باید اقدام به پرداخت هزینه برای این منظور کنن.

 

بیشتر بدانیم : برای آشنایی با 5 تا از نرم افزار های دوربین مداربسته کامپیوتر و لپ تاپ این مطلب را بخوانید.

 

فضای ابری آمازون (Amazon Drive)

کمپانی آمازون که فعالیت خودش رو از سال ۲۰۰۰ در حوزه ارائه خدمات اینترنتی آغاز کرده، جزو کمپانی‌ های برتر صنعت رایانش ابری در جهان محسوب می ‌شه. سرویس فضای ابری این شرکت آمازون درایو نام داره که به کاربرا یه فضای نامحدود برای ذخیره عکس‌ های مختلفشون عرضه می ‌کنه. ۵ گیگابایت اولیه از این فضا به صورت رایگان در اختیار کاربر قرار می ‌گیره و برای دریافت فضای اضافی فرد می ‌بایست اقدام به تهیه پلن‌ های پولی این شرکت کنه. یه نکته بسیار مهم که این وسط وجود داره اینه که سرویس آمازون درایو برای استفاده شخصی کاربران طراحی و توسعه پیدا کرده. در نتیجه کسب و کار ها و مشاغل بهتره از اون برای پیشبرد کار های خودشون استفاده نکنن و یه فضای ابری دیگه را برای این منظور انتخاب کنن.

 


 

اگه می ‌خوای اقدام به پشتیبانی گیری یا بازیافت فایل‌ های خودت کنی پیشنهاد می ‌کنم که حتماً از آمازون درایو برای این منظور استفاده کنی تا بتونی تصاویر و ویدیو های مختلف خودت رو در این فضا آپلود و نگهداری کنی. از جمله قابلیت‌ های آمازون درایو می ‌تونم به سازگاری کامل اون با پلتفرم‌ های مختلف و داشتن قابلیت درگ اند دراپ اشاره کنم که کار کردن با این سرویس را برای کاربران خیلی راحت و آسون کرده.

 

بیشتر بدانیم : بهترین برنامه های ویرایش فیلم و ویدئو برای کامپیوتر و لپتاپ

 

فضای ابری IDrive

اگه دنبال یه ابزار پشتیبان‌گیری ابری خوب می ‌گردی، IDrive می ‌تونه برات گزینه بسیار مناسبی باشه. امروزه خیلی از شرکت‌ های تجاری کوچیک و بزرگ و حتی کاربران شخصی ویندوز، مک و تلفن‌ های همراه هوشمند به استفاده از این سرویس می ‌پردازن. سه تا پلن مختلف برای استفاده کاربران از فضای ابری IDrive طراحی شده که این پلن‌ ها شامل موارد زیر می شن:

1.     پلن پایه که در اون ۵ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی ابری رایگان در اختیار کاربر قرار می ‌گیره تا بتونه دیتا های خودش رو در این فضا ذخیره سازی کنه.

2.     پلن شخصی که دو ترابایت فضا رو در اختیار کاربر قرار می ده و برای استفاده از این پلن افراد باید اقدام به پرداخت هزینه کنن.

3.     پلن تجاری هم که مخصوص شرکت‌ های تجاری کوچک و بزرگه و حدود ۲۵۰ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی در اختیار کاربر قرار می ده. برای استفاده از این پلن هم کاربر موظف به پرداخت حق اشتراک هست.

کسایی که قصد استفاده از دو پلن رایگان و شخصی را دارن تنها کافیه یک حساب کاربری برای خودشون ایجاد کنند و بدون پرداخت هزینه اضافی (به جز هزینه مربوط به خرید حق اشتراک پلان شخصی) به استفاده از این فضا برای نگهداری از اطلاعات خودشون بپردازن. اما در خصوص پلن تجاری امکان ایجاد چندین حساب کاربری مختلف وجود داره تا افراد موجود در یک شرکت هر کدوم بتونن با حساب کاربری مخصوص به خودشون وارد این سرویس شده و اطلاعات و داده‌ های خودشون رو در اون به صورت مجزا نگهداری کنن. برای دریافت راهنمایی بیشتر درباره نحوه استفاده از سرویس فضای ابری IDrive میتونی با کارشناسان رایانه کمک با استفاده از تلفن های ثابت : 9099071540 و شماره: 0217129 برای ارتباط از طریق موبایل تماس بگیری تا به جواب سوالاتت برسی.

 


 

تا حالا شده بخوای با 7 تا از بهترین برنامه های کاربردی برای فشرده سازی فایل ها آشنا بشی پیشنهاد می کنم حتما بر روی این لینک کلیک کن.

 

فضای ابری اپل (iCloud)

فضای ابری شرکت iCloud نام داره و از سال ۲۰۱۱ در اختیار کاربران قرار گرفته. تنها کاربرانی که از محصولات اپل مثل آیفون، اپل تی وی، مک، اپل واچ، آیپد، آیپاد و ویندوز استفاده می ‌کنن قادر به استفاده از فضای ابری آیکلود هستن. واسه ثبت نام در آیکلود نیاز به اپل آیدی هست. ساخت اپل آیدی هم فقط با استفاده از دستگاه‌ های ios نسخه iOS 5  به بالا و مکینتاش‌ های دارای سیستم عامل X Lion  به بالا مقدوره. در نتیجه اون دسته از افرادی که حداقل یکی از محصولات اپل رو کنار ویندوزشون ندارن نمی ‌تونن تو آیکلود برای خودشون اکانت ایجاد کنن. البته از اونجایی که فقط برای ساخت اولیه اکانت نیاز به اپل آیدی وجود داره، کاربر می ‌تونه اپل آیدی رو با مراجعه به کافی نت‌ های سطح شهر برای خودش بسازه و از این به بعد کاربران ویندوز با در دست داشتن این اپل آیدی قادر به ثبت نام در آیکلود قادر به استفاده از امکانات اون خواهند بود.

 


 

کاربرانی که از آیکلود برای نگهداری فایل‌ هاشون استفاده می ‌کنن می ‌تونن فایل‌ ها با تایپ‌ های مختلف را در این فضای ذخیره سازی ابری نگهداری کنن و حتی این فایل‌ ها به صورت اتوماتیک با سایر دستگاه‌ های کاربر که از همون اپل آیدی استفاده کردن همگام سازی می شه. آیکلود یه قابلیت ویژه به اسم Family Sharing داره که کاربرانش رو قادر می ‌کنه تا بتونن فایل‌ های مختلف خودشون مثل فایل‌ های موسیقی، تصویر، فیلم و غیره رو خیلی آسون با سایر اعضای خانواد‌شون به اشتراک بذارن. آیکلود یه قابلیت ویژه دیگه به اسم Find My iPhone هم داره که به کاربرا در پیدا کردن دستگاه‌ های اپل گمشدشون هم کمک می ‌کنه. کاربرانی که در فضای ابری آیکلود ثبت نام کردن می ‌تونن تا ۵ گیگابایت به صورت رایگان از فضای این حافظه ابری رو مورد استفاده قرار بدن. در صورتی که نیاز به حافظه بیشتری داری باید یه حق اشتراک پرداخت کنی تا بتونی پلن خودت رو ارتقا بدی و فضای ذخیره سازی بیشتری رو برای خودت تامین کنی.

 

دانلود سرویس iCloud

برای دانلود این سرویس می ‌تونی از طریق لینک دانلود سرویس iCloud در قسمت دانلود نرم‌افزار سایت رایانه کمک اقدام به نصب این برنامه کنی.

 

فضای ابری ایرانسل (ابرتو)

کمپانی‌ های ایرانی هم در زمینه عرضه سرویس فضای ابری تونستن خوب عمل کنن و شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل با ارائه سرویس فضای ابری ابرتو در این زمینه پا به عرصه گذاشته و به صورت مستمر در حال توسعه دادن این فضا و قابلیت‌ های اون هست. ابرتو به کاربران این امکان رو میده تا بتونن اقدام به نگهداری فایل‌ ها و اطلاعات مهم خودشون در این فضا کنن و حتی به صورت اتوماتیک از اطلاعات موجود در کامپیوتر و گوشی همراهشون نسخه بکاپ تهیه کنن. کسایی که تمایل به استفاده از خدمات فضای ابری ابرتو رو دارن می ‌تونن برای مدت زمان تقریبی ۶ ماه از این امکانات به صورت کاملاً رایگان استفاده کنن و در طول این مدت زمان ۵ گیگابایت حجم اولیه به صورت رایگان در اختیار افراد قرار می ‌گیره. علاوه بر این تعرفه اینترنتی که برای آپلود یا دانلود فایل‌ ها در این میان مصرف می ‌شه با تعرفه بین الملل محاسبه می ‌شه.

 


پیشنهاد مطلب : برای رعایت نکات مهم قبل از ارتقای رم کامپیوتر و لپتاپ حتما این مطلب را بخوانید.

 

کمپانی ایرانسل اعلام کرده تا برای محافظت از داده‌ های کاربران در برابر آسیب‌ های احتمالی و مشکلات سخت‌افزاری این دیتا ها را روی سه دستگاه مختلف نگهداری می ‌کنه. این کمپانی عنوان کرده که امنیت اطلاعات در ابرتو کاملاً بالاست و هیچکس حتی پرسنل ابرتو هم توانایی دسترسی به اطلاعات کاربران رو نخواهند داشت. پس خیال کاربرا از بابت امنیت فایل‌ های خودشون در این فضا کاملاً راحت خواهد بود. افرادی که اقدام به نگهداری اطلاعات خودشون در فضای ابری ایرانسل کنن و دیگه نخوان اشتراک ابرتو رو تمدید کنن بهشون یک ماه فرصت داده می ‌شه تا اطلاعات خودشون از این فضا رو دانلود کنن و اون‌ ها را به یه فضای دیگه انتقال بدن. اما اگه بعد از یک ماه برای این کار اقدام کنن دیگه نمی ‌تونن به اطلاعاتشون دسترسی پیدا کنن و اطلاعات اون‌ ها از این فضا پاک می ‌شه. در طول این یک ماه کاربر دیگه نمی ‌تونه هیچ فایل جدیدی رو در فضای ابرتو آپلود کنه.

 

جمع‌ بندی

تو این مقاله سعی کردم تعدادی از بهترین برنامه‌ های فضای ابری کامپیوتر و لپ‌تاپ رو برات معرفی کنم تا با شناخت این برنامه‌ ها بتونی اطلاعات و داده‌ های مهم خودت رو در این فضا ها نگهداری کنی و خیالت از بابت امنیت اون‌ ها کاملاً راحت باشه. همونطور که دیدی اغلب این سرویس‌ ها مقداری از فضای خودشون رو به صورت رایگان در اختیار کاربرا قرار می دن و تنها کاربرانی نیاز به پرداخت حق هزینه برای استفاده از این فضا ها دارن که بخوان دیتای بیشتری از حد اولیه این برنامه‌ ها رو در اون‌ ها نگهداری کنن. به نظر تو کدوم یک از برنامه‌ های فضای ابری نسبت به بقیه عملکرد بهتری داره؟ دلیلت برای این انتخاب چیه؟ ممنون می شم نظرات و تجربیات مفیدت در این خصوص رو در بخش کامنت با من و بقیه کاربران به اشتراک بذاری. در آخر می ‌خوام ازت تشکر کنم که تا آخر این مقاله با من همراه بودی و امیدوارم تونسته باشم در یافتن بهترین برنامه‌ های فضای ابری کامپیوتر و لپ‌تاپ و شناخت بیشتر اون‌ ها بهت کمک کرده باشم.

اگر سوالی درباره نحوه استفاده از امکانات هر کدوم از سرویس های معرفی شده در این مقاله داشتی، به راحتی می ‌تونی با خدمات کامپیوتری رایانه کمک با استفاده از تلفن های ثابت : 9099071540 و شماره: 0217129 برای ارتباط از طریق موبایل تماس بگیری تا به جواب سوالاتت برسی و کارشناسان ما سوالاتت را در کمترین زمان پاسخ می دهند و ابهاماتت را برطرف می کنند.

دیدگاه کاربران

" برای این مطلب دیدگاهی نوشته نشده است " هرگونه سوال ، ابهام یا نظری دارید برای ما بنویسید ثبت دیدگاه

ثبت دیدگاه

به غیر از نام، سایر اطلاعات اختیاری بوده و در سایت منتشر نخواهند شد

نام شریف شما *

ایمیل شما

موبایل

متن دیدگاه *

عملیات انجام شد