تماس با کارشناس

راهنمای خرید سیستم گیمینگ میان رده

از مجموعه مطالب آموزشی

کسایی که به بازی‌های کامپیوتری علاقمند هستند و به اصطلاح گیمر محسوب میشن دوست دارند از سیستم‌هایی برای اجرای بازی استفاده کنند که قدرت گرافیکی بالاتری دارن تا در حین اجرای بازی بتونن حس بهتری داشته باشند و گرافیک بازی‌ها به بهترین شکل ممکن به آنها نمایش داده بشه. ولی متاسفانه برای اینکه بازی‌هایبا گرافیک بالا  رو بتونی اجرا کنی حتماً باید سیستمت از سخت‌افزاری قوی برخوردار باشه و خرید این نوع سیستم‌ها نیازمند پرداخت هزینه سنگینیه و همه افراد توان پرداخت چنین هزینه‌ای را ندارند. در نتیجه معمولاً افرادی که بودجه متوسطی دارند سراغ خرید سیستم‌های گیمینگ میان رده میرن تا بتونن اکثر بازی‌ها رو با گرافیک نسبتا قابل قبول اجرا کنند.

متاسفانه شرایط فعلی کشور به خاطر نوسانات ارز خیلی آشفتس و تهیه سیستم گیمینگ میان رده مناسب می‌تونه خیلی چالش برانگیز باشه. پس بهتره موقع خرید سیستم نهایت دقت رو به عمل بیاری تا بتونی یه سیستم خوب برای خودت جمع کنی تا بتونی حداقل برای چند سال هم که شده خودت رو از ارتقای سیستم بی‌نیاز کنی. من توی این مقاله قصد ارائه راهنمای خرید سیستم گیمینگ میان رده بهت رو دارم تا بهت کمک کنم با بودجه متوسطی که در اختیار داری بتونی بهترین قطعات موجود در بازار رو تهیه کنی و یه سیستم گیمینگ میان رده عالی برای خودت جمع کنی. پس اگه تو هم قصد خرید سیستم گیمینگ میان رده رو داری، حتماً با من در ادامه مقاله همراه باش.

فهرست

انتظارات منطقی از یک سیستم گیمینگ میان رده

پردازنده مرکزی (CPU)

مادربرد (Motherboard)

کارت گرافیک (GPU)

سیستم خنک کننده (Cooling)

هارد دیسک (HDD)

حافظه RAM

حافظه  SSD

منبع تغذیه (Power)

مانیتور مناسب برای استفاده در سیستم های گیمینگ میان رده

جمع آوری

انتظارات منطقی از یک سیستم گیمینگ میان رده

سیستم‌های گیمینگ میان رده معمولاً کیسشون نسبت به سیستم‌های معمولی پرقدرت‌تره. پس اگه می‌خوای کارهای معمولی مثل اجرای نرم‌افزارهای آفیس، وب‌گردی و مواردی از این دست رو با سیستم انجام بدی، پرداخت این مبلغ نسبتاً بالا برای خرید سیستم چندان عقلانی به نظر نمی‌رسه. اما اگه قصد داری جدیدترین بازی‌های روز رو با کیفیت نسبتاً خوب روی سیستم اجرا کنی یا نرم‌افزارهای ادیت فیلم، طراحی و معماری رو روی سیستم نصب کنی بهتره یه سیستم گیمینگ خوب و مناسب برای خودت جمع کنی. سیستم‌های گیمینگ میان رده معمولاً از کارت گرافیک به نسبت قوی ای برخوردارند تا بتونن بازی‌ها رو بهتر اجرا کنند و جزئیات تصاویر توسط اون‌ها بهتر به نمایش در بیاد. پس کسایی که دوست دارند بازی‌های کامپیوتری رو با رزولوشن فول اچ دی و نرخ فریم ریت مناسب بازی کنند، بهتره اقدام به خرید سیستم‌های گیمینگ میان رده کنند. توی جدول پایین عملکرد یه سیستم گیمینگ میان رده رو توی یه سری از بازی‌های برتر روز برات آوردم:

 

عنوان بازی

 

نرخ فریم دریافتی در رزولوشن 1080

 

FORZA HORIZON 5

40 FPS در تنظیمات گرافیکی Ultra

AC VALHALA

30 FPS در تنظیمات گرافیکی Medium

CYBERPUNK 2077

30 FPS در تنظیمات گرافیکی High

RED DEAD REDEMPTION 2

35 FPS در تنظیمات گرافیکی Medium

GTA V

75 FPS در تنظیمات گرافیکی Ultra

 

🟡پردازنده مرکزی (CPU)

پردازنده مرکزی که میشه گفت مغز کامپیوتره، بخشی از سیستمه که کارهای اصلی مثل محاسبات و اجرای برنامه‌ها به عهده اون هست. وقتی که می‌خوای یه سیستم گیمینگ بخری برای اینکه سیستمت راندمان کلی خوبی داشته باشه تا بتونه موقع اجرای بازی‌های مختلف خوب عمل کنه حتماً باید یه پردازنده مناسب براش انتخاب کرده باشی. پس انتخاب درست پردازنده جزو اصلی‌ترین مراحل موقع جمع کردن سیستم‌های گیمینگ میان ردس. من دو تا پردازنده در رده قیمتی متوسط برات معرفی می‌کنم که واسه جمع کردن یه سیستم گیمینگ میان رده گزینه‌های خوبی هستند.

 

نام قطعه

پلتفرم

بازه قیمت (میلیون تومان)

Intel Core i5 12400F

Intel

۶,۵۰۰,۰۰۰ تا ۷,۲۰۰,۰۰۰

Ryzen 5 3600

AMD

۵,۴۰۰,۰۰۰ تا ۶,۰۰۰,۰۰۰

 

دلیل اینکه من پردازنده‌های نسل دوازدهم اینتل رو توی این قسمت برات معرفی کردم اینه که اختلاف قیمتش با پردازنده‌های نسل قبل و دو نسل قبلش خیلی پایینه و به همین خاطر بهتر دونستم که نوع جدیدترش رو که پیشرفته‌تر هم هست برات معرفی کنم. البته پردازنده‌های نسل سیزدهم اینتل هم به بازار عرضه شدند. ولی قیمتشون به مراتب بالاتره و برای کسی که قصد خرید یه سیستم میان رده رو داره چندان گزینه به صرفه و اقتصادی ای نیست.

🟡مادربرد (Motherboard)

مادربرد یه تخته مداری الکتریکی که میشه ازش به عنوان مرکز ارتباطات سیستم یاد کرد. جالبه بدونی که قسمت‌های مختلف کامپیوتر روی مادربرد قرار گرفتن و کار اصلی مادربرد اینه که اجزای مختلف سیستم رو به هم متصل کنه و علاوه بر این انرژی الکتریکی مورد نیاز قطعات مختلف سیستم رو هم تامین کنه. پس مادربرد جزو اصلی‌ترین بخش‌های سیستم‌های کامپیوتری محسوب می‌شه که در حین جمع کردن یه سیستم گیمینگ میان رده باید در انتخابش توجه ویژه‌ای به عمل بیاری. توصیه من بهت اینه که مادربردی رو برای خرید انتخاب کنی که اگه بعدها خواستی سیستمت رو ارتقا بدی بتونی از همون مادربرد استفاده کنی و با این کار در هزینه‌های مربوط به ارتقای سیستم در آینده صرفه جویی کنی.

مادربردهای مختلف از جهات گوناگونی مثل چیپست، پلتفرم و امکاناتشون با همدیگه تفاوت دارند. اگه مادربردت بتونه قابلیت اتصال اجزای بیشتری رو داشته باشه، استفاده از اون می‌تونه راندمان کاری کامپیوترت رو افزایش بده. تو جدول پایین دو تا مادربرد با بازه قیمتی متوسط رو برات معرفی کردم که به نظرم گزینه‌های خوبی برای استفاده در سیستم‌های گیمینگ میان رده هستند:

 

نام قطعه

پلتفرم

بازه قیمت (میلیون تومان)

ASUS PRIME B660-PLUS D4

Intel

۶,۵۰۰,۰۰۰ تا ۶,۹۰۰,۰۰۰

ASUS PRIME B550-PLUS

AMD

۶,۲۰۰,۰۰۰ تا ۷,۲۰۰,۰۰۰

 

برای تولید مادربرد ASUS PRIME B660-PLUS D4 از چیپست اینتل B660، سوکت پردازنده LGA 1700  و ۴ تا اسلات رم استفاده شده و همه این عوامل دست به دست هم دادن و باعث شدند تا این محصول در این بازه قیمتی، یه محصول خوب و مناسب بشه. در واقع این محصول نسبت به مدل‌های گران قیمت‌تر فقط یک سری ویژگی‌های مازاد گیمینگ رو نداره و می‌تونه امکانات خوبی رو در اختیار کاربر قرار بده. نکته مهمی که در حین خرید مادربرد باید بهش توجه کنی اینه که انتخاب مادربرد باید متناسب با پردازنده انجام بشه و هر پردازنده‌ای قابلیت نصب بر روی هر مادربردی را نداره .پس با در نظر گرفتن این موضوع باید خرید متناسبی رو انجام بدی تا بعداً دچار چالش و مشکل نشی.

🟡کارت گرافیک (GPU)

کارت گرافیک یه  قطعه توی سیستم‌های کامپیوتریه که وظیفه اصلی اون رندر کردن تصاویر هست. پس برای اینکه بتونی موقع اجرای بازی تصاویر رو با کیفیت بهتری تماشا کنی، نیاز به خرید یه کارت گرافیک خوب و مناسب داری. البته خرید کارت گرافیک با کیفیت بالا فقط مختص گیمرها نیست و افرادی که تو حوزه ادیت و ویرایش فیلم و عکس فعالیت می‌کنند هم بهتره موقع خرید کارت گرافیک دقت بیشتری به خرج بدن. چون این قطعه به صورت مستقیم بر روی پردازش‌های گرافیکی سیستم تاثیرگذار خواهد بود. در کل اگه می‌خوای تصاویر رو قشنگ‌تر و زیباتر ببینی بازی های با گرافیک بالا رو روان تر اجرا کنی، حتماً برای خرید کارت گرافیک سرمایه‌گذاری کن و یه کارت گرافیک مناسب واسه سیستمت بخر. تو جدول پایین من یه کارت گرافیک با بازه قیمتی متوسط رو برات معرفی کردم که به نظرم تو این رنج قیمت، مناسب‌ترین گزینه برای خرید این محصوله:

 

نام قطعه

چیپست

بازه قیمت (میلیون تومان)

 Asus Dual RTX 4060 Ti 8GB

انویدیا

۲۵,۰۰۰,۰۰۰ تا ۲۷,۰۰۰,۰۰۰

 

 

نکته مهمی که این وسط وجود داره اینه که کارت گرافیک فقط به تنهایی روی گرافیک بازی تاثیر نمی‌ذاره و اگه می‌خوای تجربه بصری بهتری تو اجرای بازی‌های مختلف داشته باشی، نه تنها در حین خرید کارت گرافیک بلکه در حین انتخاب قطعات اصلی و اساسی دیگه مثل پردازنده هم باید دقت کنی تا در نهایت یه سیستم خوب بتونی جمع کنی. برای دریافت راهنمایی بیشتر درباره نحوه انتخاب GPU مناسب برای سیستم های گیمینگ میان رده میتونی با کارشناسان رایانه کمک با استفاده از تلفن های ثابت : 9099071540 و شماره: 0217129 برای ارتباط از طریق موبایل تماس بگیری تا به جواب سوالاتت برسی.

🟡سیستم خنک کننده (Cooling)

اصلی‌ترین عاملی که باعث فرسودگی قطعات در سیستم‌های کامپیوتری میشه گرماست. به همین خاطر بهتره برای سیستم‌های گیمینگ که قراره پردازش‌های گرافیکی سنگینی رو برای اجرای بازی‌ها انجام بدن یه سیستم خنک کننده خوب بخری تا بتونی با خنک کردن درست قطعات از خراب شدن اون‌ها پیشگیری به عمل بیاری. خوشبختانه تنوع سیستم‌های کولینگ به قدری زیاده که دستت برای انتخاب یه سیستم مناسب کاملاً بازه. سیستم خنک کننده‌ای که من توی جدول زیر برات معرفی کردم، در این بازه قیمتی دارای کیفیت خوبین و می‌تونن با خنک کردن مناسب قطعات، طول عمر مفید اون‌ها را افزایش بدن. در نظر داشته باش که برای یه سیستم گیمینگ میان رده حداقل باید دو فن ورودی هوایی و یک فن خروجی هوایی روی سیستم قرار بدی تا با ایجاد فشار هوای مثبت درون کیس باعث خنک شدن هوای داخل اون بشی.

 

نام قطعه

بازه قیمت (میلیون تومان)

Deep Cool AK500 Zero Dark

۲,۷۰۰,۰۰۰ تا ۳,۳۰۰,۰۰۰

 

 

در نظر داشته باش که خنک کردن پردازنده باید به صورت مستقل و جدا از سایر قطعات انجام بشه و اگه پردازنده‌ای که برای خرید انتخاب کردی فن هوایی روش نداره، باید یه فن مستقل برای پردازندت هم تهیه کنی. اگه میخوای بدونی چه سیستم های خنک کننده ای مناسب استفاده در سیستم های گیمینگ هستند، پیشنهاد میکنم روی این لینک کلیک کنی.

🟡هارد دیسک (HDD)

اغلب کسایی که قصد خرید سیستم گیمینگ دارند، معمولاً برای این نوع سیستم‌ها هاردهای SSD رو مورد استفاده قرار میدن. البته کسایی که بودجه‌شون محدودتره می‌تونن به جای SSD از هارد دیسک استفاده کنند و یا به شکل هیبریدی از هر دوتاشون استفاده کنند. برای ذخیره کردن داده‌های مورد پردازش سیستم از HDD  استفاده میشه که یه حافظه دائمیه. ذخیره سازی این حافظه به صورت فیزیکی انجام شده و این قطعه توانایی ذخیره سازی اطلاعات روی سطح مغناطیسی دیسک‌هاش رو داره. اگه بتونی یه حافظه SSD کم حجم کنار یه هارد دیسک با سرعت بالا با ظرفیت یک ترا بخری، می‌تونی بازی‌های مد نظرت رو با سرعت و قدرت بهتری روی سیستمت اجرا کنی و تجربه گیمینگ بهتری داشته باشی.

اگه دنبال یه هارد دیسک میان رده و با کیفیت هستی بهت خرید هارد دیسک داخلی سری Blue رو توصیه می‌کنم. این هارد دیسک توسط کمپانی وسترن دیجیتال به بازار عرضه شده و دارای ظرفیت‌های مختلفی هست. سایز هد سری آبی این هارد دیسک‌ها سه و نیم اینچ هست و سرعت چرخش هد در اون‌ها هم معادل ۷۲۰۰ دور در دقیقه است. این سری هارد دیسک‌ها دارای حافظه کش تا ۶۴ مگابایتی هستند و از طریق رابط‌های SATA II  با سرعت ۳ گیگابایت بر ثانیه و SATA III  با سرعت ۶ گیگابیت بر ثانیه می‌تونن به سیستم وصل شن.

تو جدول زیر اطلاعات مربوط به این هارد دیسک رو به طور کامل برات آوردم:

 

مدل

برند

سرعت چرخش (دور/دقیقه)

قیمت (میلیون تومان)

Blue WD10EZEX

وسترن‌دیجیتال

۷۲۰۰

۱,۵۰۰,۰۰۰ تا ۲,۳۰۰,۰۰۰

 

 🟡حافظه RAM

حافظه‌های رم که به حافظه‌های موقت هم معروف هستند، وظیفه انتقال اطلاعات با سرعت بالا بین پردازنده و بخش‌های مختلف سیستم رو بر عهده دارند. هرچی ظرفیت حافظه رم به کار گرفته شده در یک سیستم کامپیوتری بالاتر باشه، پردازنده می‌تونه سریع‌تر کارهای محاسباتی رو انجام بده و در نهایت این امر منجر به افزایش سرعت سیستم می‌شه. پس اگه یک سیستم با سرعت بالا می‌خوای، باید رم با ظرفیت مناسب برای اون بخری. البته به این نکته توجه داشته باش که همه قطعات سیستم باید به یه تناسبی از رده‌های خوب تهیه شده باشند تا در نهایت سرعت کلی سیستم بالا باشه و فقط خرید رم بالا، باعث افزایش سرعت سیستم نمی‌شه. تو جدول زیر دو تا از رم‌های خوبی که می‌تونی توی سیستم‌های گیمینگ میان رده ازشون استفاده کنی رو برات معرفی کردم:

 

مدل

برند

نور پردازی

قیمت (میلیون تومان)

Geil Evo Potenza 2*8GB DDR4 3200MHz

 

گیل 

 

ندارد

۱,۶۰۰,۰۰۰ تا ۲,۲۰۰,۰۰۰

Patriot Viper Steel 2*8GB DDR4 3200MHz

پاتریوت

ندارد

۲,۰۰۰,۰۰۰ تا ۲,۱۰۰,۰۰۰

 

 

از اونجایی که بازی‌های کامپیوتری روز به روز سنگین‌تر می‌شن، نیاز به منابع سخت‌افزاری قوی‌تری دارند. پس خرید رم با ظرفیت بالا می‌تونه بهت کمک کنه تا بازی‌های کامپیوتری رو روان‌تر و بهتر اجرا کنی.

🟡حافظه  SSD

از اونجایی که درایوهای SSD نسبت به هارد دیسک از سرعت خوندن و نوشتن بیشتری برخوردارند، اگه می‌خوای راندمان سیستمت رو بالا ببری و سرعتش رو افزایش بدی بهتره از این درایو ها توی سیستمت استفاده کنی. پس نصب حافظه‌های SSD روی سیستم باعث افزایش سرعت لودینگ و اجرای برنامه‌های مختلف می‌شه. درایوهای SSD در ظرفیت‌های گوناگونی به بازار عرضه شدند و این خود شخصه که بسته به نیازش می ‌تونه مشخص کنه که چه ظرفیتی از SSD رو برای خودش بخره. اگه قصد استفاده از SSD در سیستم‌های گیمینگ میان رده رو داری، SSD ات باید دارای ظرفیت حداقل ۲۵۶ گیگابایت باشه.

یکی از گزینه‌های مناسبی که برای استفاده در سیستم‌های میان رده می‌تونم بهت معرفی کنم، SSD ‌های اینترنال XPG  هستند که به دلیل سرعت بالایی که در خوندن و نوشتن داده‌ها دارند می‌تونن باعث افزایش راندمان سیستم بشنو علاوه بر این در طراحی این SSD ها از نورپردازی rgb استفاده شده و ظاهر اون خیلی زیبا و شکیل هست.

در جدول زیر دو تا از SSD ‌های خوب و مناسبی که می‌تونی تو سیستم‌های گیمینگ میان رده ازشون استفاده کنی به همراه مشخصاتشون آورده شده:

 

مدل

برند

درگاه

قیمت (میلیون تومان)

XPG SPECTRIX S40G

XPG ای دیتا

PCIe

۱,۹۰۰,۰۰۰ تا ۲,۱۰۰,۰۰۰

WD Blue SN570 2280 500GB M.2 SSD

وسترن دیجیتال

PCIe

۱,۵۰۰,۰۰۰ تا ۱,۷۰۰,۰۰۰

 

 

🟡منبع تغذیه (Power)

پاور که وظیفه تامین انرژی قطعات سیستم را بر عهده داره، یکی از اصلی‌ترین اجزاییه که در حین جمع کردن یه سیستم خوب باید بهش توجه زیادی بشه. چون اگه پاور توانش پایین‌تر از انرژی مورد نیاز قطعات باشه، نمی‌تونه انرژی مورد نیاز اون‌ها رو تامین کنه و این موضوع تاثیر منفی بر عملکرد قطعات سیستم می‌ذاره. موقع خرید پاور برای سیستم دقت کن که توان پاوری که انتخاب می‌کنید باید از مجموعه توان مورد نیاز برای قطعات داخلی سیستم یک مقدار بیشتر باشه. در کل بالاتر بودن توان پاور باعث می‌شه تا اگه بعداً سیستمت رو ارتقا هم دادی نگرانی از بابت تامین انرژی قطعه جدید نداشته باشی. تو جدول پایین دو تا از پاورهای خوبی که تو سیستم های گیمینگ میان رده میتونی ازشون استفاده کنی رو برات معرفی کردم:

 

مدل

برند

توان خروجی (وات)

نور پردازی

بازه قیمت (میلیون تومان)

G800

کولر مستر

۸۰۰

ندارد

۴,۱۰۰,۰۰۰ تا ۴,۵۰۰,۰۰۰

GP700B-HP EVO

گرین

۷۰۰

ندارد

۴,۳۰۰,۰۰۰ تا ۴,۴۵۰,۰۰۰

 


🟡کیس

بعد از اینکه همه قطعات مورد نیاز واسه سیستمت رو خریدی، باید یه کیس مناسب برای اسمبل کردن اون‌ها بخری. کیس‌های مختلفی در بازار وجود دارند که قیمت اون‌ها به تناسب تعداد پورت، ورودی میکروفون، خروجی هدفون، وجود و عدم وجود قاب شیشه‌ای، سیستم خنک کننده، نورپردازی و غیره با هم دیگه فرق می کنه. کسایی که سیستمشون رو برای بازی دارن جمع می‌کنند بهتره یه کیسی که سایز بزرگتری داره رو بخرند تا جریان هوا به خوبی بتونه داخل کیس به گردش در بیاد و قطعات کیس درون کیس داغ نشن. در زیر تعدادی از کیس‌های خوبی که برای یه سیستم گیمینگ میان رده می‌تونی بخری رو برات آوردم:

 

مدل

برند

نور پردازی

بازه قیمت (میلیون تومان)

TC 4474

تسکو

ندارد

۸۰۰,۰۰۰ تا ۱,۰۰۰,۰۰۰

Green Z1 Ario

گرین

دارد

۲,۳۰۰,۰۰۰ تا ۲,۵۰۰,۰۰۰

Master Tech T200 Case

مستر تک

دارد

۱,۴۰۰,۰۰۰ تا ۱,۶۰۰,۰۰۰

MASTERBOX TD500L

کولر مستر

دارد

۳,۸۰۰,۰۰۰ تا ۴,۰۰۰,۰۰۰

 

🟡جمع کردن سیستم گیمینگ میان رده

تو این قسمت از مطلب دو تا لیست برای جمع کردن سیستم گیمینگ میان رده برات تهیه کردم که اولی مربوط به پلتفرم اینتل و دومی مربوط به پلتفرم amd میشه:

لیست مربوط به پلتفرم اینتل

 

نام قطعه

مدل

حداقل قیمت (میلیون تومان)

مادربرد

ASUS PRIME B660-PLUS D4

۶,۵۰۰,۰۰۰ 

پردازنده مرکزی (CPU)

Core i5 12400F

۶,۵۰۰,۰۰۰ 

کارت گرافیک (GPU)

TUF Gaming GeForce RTX 4060 Ti 8GB GDDR6 OC Edition

۲۶,۰۰۰,۰۰۰

حافظه SSD

WD Blue SN570 2280 500GB M.2 SSD

۱,۵۰۰,۰۰۰

حافظه موقت (RAM)

Geil Evo Potenza 2*8GB DDR4 3200MHz

۱,۶۰۰,۰۰۰

سیستم خنک کننده (Cooling)

Deep Cool AK500 Zero Dark

۲,۷۰۰,۰۰۰ 

منبع تغذیه (Power)

Cooler Master G800

۴,۱۰۰,۰۰۰

کیس

انتخابی

۱,۰۰۰,۰۰۰

جمع کل

۴۹,۹۰۰,۰۰۰

 

 

لیست مربوط به پلتفرم ای ام دی

 

نام قطعه

مدل

حداقل قیمت (میلیون تومان)

مادربرد

ASUS PRIME B550-PLUS

۶,۲۰۰,۰۰۰ 

پردازنده مرکزی (CPU)

  Ryzen 5 3600

۵,۴۰۰,۰۰۰

کارت گرافیک (GPU)

TUF Gaming GeForce RTX 4060 Ti 8GB GDDR6 OC Edition

۲۶,۰۰۰,۰۰۰

حافظه SSD

WD Blue SN570 2280 500GB M.2 SSD

۱,۵۰۰,۰۰۰

حافظه موقت (RAM)

Geil Evo Potenza 2*8GB DDR4 3200MHz

۱,۶۰۰,۰۰۰

سیستم خنک کننده (Cooling)

Deep Cool AK500 Zero Dark

۲,۷۰۰,۰۰۰ 

منبع تغذیه (Power)

Cooler Master G800

۴,۱۰۰,۰۰۰

کیس

انتخابی

۱,۰۰۰,۰۰۰

جمع کل

۴۸,۵۰۰,۰۰۰

 

 

مانیتور مناسب برای استفاده در سیستم های گیمینگ میان رده

بعد از اینکه یه سیستم گیمینگ خوب و قدرتمند میان رده برای اجرای بازی‌های کامپیوتری جمع کردی، لازمه که یه مانیتور خوب هم تهیه کنی تا پکیجت کامل بشه. چون بدون استفاده از یه صفحه نمایش قدرتمند نمی‌تونی در حین اجرای بازی‌ها تجربه بصری خوبی داشته باشی و حس لذت بخشی از اجرای بازی‌ها بهت دست بده. از جمله نکات مهمی که هنگام خرید مانیتور گیمینگ باید بهش توجه کنی می‌تونم به مواردی مثل رزولوشن، نرخ تازه سازی تصویر، زمان واکنش و مواردی از این دست اشاره کنم. با توجه به این نکات و بودجه‌ای که در اختیار داری باید یه مانیتور خوب با امکانات قابل قبول برای اجرای بازی‌های کامپیوتری بخری. البته به غیر از مانیتور قطعات مهم دیگه ای هم مثل ماوس و کیبورد هستند که میتونی اونها رو هم با سلیقه خودت از انواع مختلف گیمینگ انتخاب کنی.

جمع‌ بندی

تو این مقاله سعی کردم بهت کمک کنم تا بتونی قطعات خوبی که با بودجه متوسط می‌تونی بخری تا در نهایت بتونی یه سیستم گیمینگ میان رده خوب برای اجرای بازی‌های مختلف جمع کنی رو برات معرفی کنم. در نظر داشته باش که در صورت وجود هماهنگی و تناسب بین قطعات مختلف سیستم، در نهایت می‌تونی سرعت و راندمان کاری سیستمت رو افزایش بدی و تجربه بهتری در حین اجرای بازی‌های مختلف داشته باشی. اگه تو هم در زمینه جمع کردن سیستم‌های کامپیوتری مناسب گیمینگ تجربه‌ای داری ممنون میشم نظرات و تجربیات مفیدت در این خصوص رو در بخش کامنت با من و بقیه کاربران در میون بذاری.

در آخر می‌خوام ازت تشکر کنم که تا آخر این مقاله با من همراه بودی و امیدوارم تونسته باشم بهت کمک کنم تا با خوندن این مقاله بتونی یه سیستم گیمینگ میان رده خوب و مناسب برای خودت بخری و ازش برای اجرای بازی‌های دلخواهت استفاده کنی.

اگر سوالی درباره نحوه انتخاب یا خرید هر یک از قطعاتی که در مقاله بهشون اشاره شد داشتی، به راحتی می‌تونی با خدمات کامپیوتری رایانه کمک با استفاده از تلفن های ثابت : 9099071540 و شماره: 0217129 برای ارتباط از طریق موبایل تماس بگیری تا به جواب سوالاتت برسی و کارشناسان ما سوالاتت را در کمترین زمان پاسخ می دهند و ابهاماتت را برطرف می کنند.

 

دیدگاه کاربران

" برای این مطلب دیدگاهی نوشته نشده است " هرگونه سوال ، ابهام یا نظری دارید برای ما بنویسید ثبت دیدگاه

ثبت دیدگاه

به غیر از نام، سایر اطلاعات اختیاری بوده و در سایت منتشر نخواهند شد

نام شریف شما *

ایمیل شما

موبایل

متن دیدگاه *

عملیات انجام شد